Medewerkers > Michelle Mallinger

Michelle Mallinger, logopediste en sopraan, behaalde haar Bachelor of Arts diploma in Vocal Performance van de San José State University (VS) en haar Bachelor diploma’s voor zang en koordirectie van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na haar studie aan de Operastudio Vlaanderen heeft ze in 2019 haar  Bachelor of Science diploma voor Logopedie van Hogeschool Windesheim Flevoland gehaald. Sinds 2019 werkt ze in het OLVG-West afd. KNO als logopedist bij de praktijk van Rob Stallinga.

Michelle heeft cursussen gevolgd in Pahn en Coblenzer methodes, larynxmanipulatie en kinesio taping. Michelle's operarollen omvatten Dido uit Purcells Dido and Aeneas, La Messagera uit Monteverdi's Orfeo, Venus in John Blow's Venus and Adonis (compleet met barok dans en gestiek), Beatrice van Berlioz's Beatrice et Benedict en de hoofdrol uit Dvorak’s Rusalka. Samen met regisseur Hans Nieuwenhuis heeft ze in 2016, 2017 en 2018 Poulenc’s ‘La Voix Humaine’ uitgevoerd in Nederland en Muscat, Oman.

Ze is een zangdocent aan de Muziekinstituut van de St. Bavo Koorschool in Haarlem, docent Amerikaans-Engels op het Conservatorium van Amsterdam en geeft privé zangles en logopedie in Haarlem. Michelle is medeoprichter van de Stichting La Voix in Haarlem.